Termeni și condiții

Vânzarea

Vânzarea în Magazinul online se bazează pe Termenii si Condițiile acestui Magazin online, pe care fiecare client ar trebui să le citească înainte de a comanda.
Plasarea unei comenzi constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Voltamper Mobility S.R.L., cu sediul în satul Dezmir, comuna Apahida Str. Popeni, 36, Jud. Cluj, înmatriculată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/3731/2019, având cod fiscal 41685556, tel : 0731419744 , e-mail: ecoliveryshop@gmail.com .
Magazinul este condus de Voltamper Mobility SRL. , Magazinul iși rezerva dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în întregime, sau orice parte a acestora, în orice moment, fără notificare prealabilă. Clientul nu este obligat de prevederile Termenilor si Conditiilor care au fost modificate după ce comanda a fost făcută. Prin cumpararea de produse din magazinul nostru, clientul accepta acesti Termeni si Conditii.

Termenii și Condițiile Magazinului on-line

Clienții magazinului pot fi persoanele care și-au creat un cont sau persoanele care au plasat o comandă pe site.
Comenzile pot fi făcute 24/7. Livrările vor fi efectuate în zilele de sâmbătă. Pentru a fi livrată în aceeași săptămână, comanda trebuie plasată până vineri, ora 12:00.

Statutul produselor este actualizat în fiecare zi. Informațiile cu privire la disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ofera reprezintă doar produse de origine vegetală.

1. Prețuri
Toate prețurile sunt în RON, TVA-ul fiind inclus în prețul afișat.

Magazinul iși rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor disponibile în magazin, de a introduce produse noi, de a face și retrage oferte speciale pe site-urile magazinului sau de a modifica site-urile.

În cazul produselor care au un preț special, sau al produselor care sunt de vânzare, comenzile vor fi executate în ordinea în care comenzile confirmate au apărut în panoul nostru de vânzări electronice. Numărul articolelor care au un preț special sau se află la vânzare este limitat. Preturile speciale sunt valabile doar pentru o anumită perioadă de timp. Clientul nu poate pretinde o rambursare, respectiv diferența dintre prețul special și prețul obișnuit, în cazul în care comanda a fost făcută după perioada în care produsul a fost disponibil la un pret special.

2. Comenzi
Comenzile se fac prin completarea, în mod corect, a formularului de comandă aflat pe site.

Comenzile pot fi făcute de persoanele care s-au înregistrat și dețin un cont pe site, sau cei care vor oferi toate informaţțiile necesare pentru a efectua tranzacția.

Masa corespunzătoare pentru diferitele selecții de volum este estimativă, astfel valoarea acesteia poate varia ușor în dependență de diferiți factori, precum calibrul produsului, comanda fiind actualizată conform valorii reale din recipient, respectiv și suma totală .

Magazinul își rezervă dreptul de a verifica comanda. Dacă nu poate fi stabilit nici un contact cu cumpărătorul sau comanda nu poate fi verificată, Magazinul își rezervă dreptul de a suspenda executarea comenzii.

3. Livrarea

Livrarea se efectuează exclusiv în orașul Cluj-Napoca. Livrarea este gratuită pentru toate comenzile de la 80 lei, inclusiv depozite. Pentru comenzile sub 80 de lei, costul livrării este de 15 lei.

În cazul în care există probleme in executarea comenzii, clienții vor fi informați imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se înțelege livrarea bunurilor clientului.

În cazul în care livrarea nu a fost efectuată din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresă, adresa de livrare incorectă), se va încerca încă o dată a doua zi. Dacă nici a doua zi nu s-a putut stabili un contact, comanda va fi anulată.

4. Returnare și reclamații

Vânzătorul ia în considerare cererile și plângerile și oferă informații despre produs oral, în scris, prin e-mail sau format electronic.

Atunci cand efectuează plângeri sau cereri, clientul ar trebui să utilizeze numărul de ordine al comenzii sau să furnizeze informațiile necesare pentru identificarea lui/ei.

Magazinul va răspunde la plângere în termen de cel mult 14 zile lucrătoare din momentul primirii tuturor informațiilor necesare. Răspunsurile pot fi furnizate în aceeași formă în care a fost depusă cererea sau plângerea.

Rambursarea este posibilă numai în cazul în care toate cerințele prevăzute în acești termeni și condiții au fost îndeplinite.
Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul și dovada care să ateste achiziționarea produsului (bonul fiscal), în termen de 30 de zile calendaristice de la data cumpărării.

Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numărul tel: 0731419744, și în scris, la următoarea adresă: S.C. Voltamper Mobility S.R.L., cu sediul în satul Dezmir, comuna Apahida strada Popeni, 36 , sau e-mail: ecoliveryshop@gmail.com.
Suma rambursata este prețul produsului minus costul de livrare(15 lei).

Dupa ce plângerea / returnarea a fost acceptată, banii se restituie în contul descris în formularul de returnare în termen de 14 zile.

5. Metode de plata

Magazinul oferă următoarele modalități de plată:

  • Numerar la livrare – clientul achită produsele în momentul livrării.
  • Transfer bancar – clientul achită costul comenzii printr-un transfer bancar
Date transfer bancar: Voltamper Mobility SRL
BANCĂ:BCR
IBAN:RO42RNCB0301165027120001
BIC:RNCB RO BU
  • Metoda de plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

6. Restituiri și plăți excedentare

În cazurile în care magazinul este obligat să ramburseze banii clientului plătiții de el /ea în contul magazinului, această returnare are loc în termen de maximum 14 zile lucrătoare.

În cazul în care clientul a efectuat plata prin card de credit, rambursarea se face pe cardul de credit, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. În caz de numerar la livrare, sau atunci când, din motive independente de responsabilitatea Magazinului identificarea numărului de cont bancar din care a fost efectuata plata nu este posibila, rambursarea se va efectua in contul de client în Magazin (excedent) . Excedentul din contul Clientului va fi transferat in contul bancar al Clientului numai atunci când el / ea solicita acest lucru. Comanda este introdusa in Magazin prin formularul de contact sau în scris la adresa Magazinului.

Magazinul își rezervă dreptul de a verifica identitatea clientului care solicită rambursarea. Magazinul nu este responsabil pentru eșecul sau întârzierea efectuarii restituirii în cazul în care clientul, în ciuda unei cereri trimise la adresa lui/ei de e-mail, nu a indicat contul bancar în care se face plata, sau în cazul în care nu furnizează magazinului toate datele necesare pentru a efectua plata. Magazinul nu este responsabil pentru eșecul sau întârzierea efectuarii restituirii în cazul în care o astfel de situație rezultă deoarece clientul a furnizat date cu caracter personal incorecte (nume, adresa) sau numărul de cont incorect.

7. Utilizarea site-lui

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare.
Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiți acest site.

Voltamper Mobility acordă permisiunea de a utiliza site-ul în următoarele condiții: descărcarea conținutului, doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut;

Nu aveti permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu exceptia celor mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți continutul în alt mod, fără acordul în scris al Voltamper Mobility SRL;

Este interzis sa folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite materiale cu caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca în alt mod legea. Voltamper Mobility SRL va coopera cu oricare dintre autoritățiile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecatorească prin care se cere sau se ordonă societății Voltamper Mobility să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

Este interzis să utilizați site-ul pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

8. Drepturi de autor

Conținutul, incluzând: logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Voltamper Mobility SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
Clientului/Cumpăratorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut în orice alt context decat cel original intenționat de  Voltamper Mobility, includerea oricarui continut în afara site-ului, îndepărtarea semnelor care semnifică dreptul de autor al  Voltamper Mobility asupra conținutului precum si participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea conținutului, decat cu acordul scris expres al Ecolivery.

Voltamper Mobility SRL își vor asigura recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală in conformitate cu legile în vigoare.

9. Confidențialitate

Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail, pe care o transmiteți, vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală.

10. Exonerarea de Raspundere

Site-ul poate conține link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit Voltamper Mobility SRL Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Voltamper Mobility SRL nu controlează, și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

11. Revizuiriea Condițiilor de Utilizare

Voltamper Mobility SRL poate în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat sa respectați toate posibilele revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

12. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Orice conflict apărut între Voltamper Mobility SRL și clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu va reuși, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă în soluționarea acestuia.