Politica de livrare

1. Termenul de livrare

Livrarea se efectuează prin mijloace proprii exclusiv în localitățile Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Dezmir și Sânnicoara.

Comenzile plasate în intervalul orar 00:00-12:00 vor fi livrate în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-20:00, iar cele din intervalul 12:01-23:59 vor fi livrate în ziua următoare de livrare.
Livrăm luni, miercuri și vineri (comenzile de vineri, din intervalul orar 12:01-23:59 se livrează luni, la fel ca cele plasate în weekend) în Cluj-Napoca, Dezmir, Baciu și Sânnicoara.

*Comenzile pentru Florești vor fi livrate în zilele de luni.

În cazul în care există probleme in executarea comenzii, clienții vor fi informați imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se înțelege livrarea bunurilor clientului.

În cazul în care livrarea nu a fost efectuată din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresă, adresa de livrare incorectă), se va încerca încă o dată a doua zi. Dacă nici a doua zi nu s-a putut stabili un contact, comanda va fi anulată.

2. Metoda de plată

Magazinul oferă următoarele metode de plată:

Numerar la livrare – clientul achită costul comenzii în momentul livrării

Transfer bancar – clientul achită costul comenzii printr-un transfer bancar

Date transfer bancar: Voltamper Mobility SRL
BANCĂ:BCR
IBAN:RO42RNCB0301165027120001
BIC:RNCB RO BU

Plată online cu cardul bancar – clientul achită costul comenzii prin serviciul de plată online oferit de site-ul nostru, PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

3. Costul livrării

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile ce depășesc 80 lei, pentru Cluj-Napoca, Dezmir, Baciu și Sânnicoara inclusiv taxele de garanție, și de la 120 lei pentru Florești. Pentru comenzile sub 80 de lei și 120 lei (pentru Florești), costul livrării este de 15 lei.