Chifteluțe din soia cu morcovi

Distribuie:

Chifteluțe din soia cu morcovi

Rețeta de AvocaduFel: Fel principalDificultate Ușor
Porții

4

porții
Timp preparare

40

minutes
Timp gătire

15

minutes

Chifteluțele din soia sunt perfecte atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție să gătești. Sunt foarte gustoase, pufoase și nu necesită prea mult timp pentru a le prepara, cu puține ingrediente!
Vă prezentăm o rețetă simplă de chifteluțe din soia pe care cei din familia ta o să le îndrăgească!

Ingrediente

  • 100 gr soia granulat

  • un morcov

  • un cartof mediu

  • 2 căței de usturoi

  • pesmet auriu

  • o legătură de pătrunjel

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Texturatul din soia se pune la înmuiat cu apă, pentru circa 20 de minute. Între timp, punem la fiert cartoful.
  • Curățăm morcovul de coajă și îl dăm prin răzătoare.
  • Spălăm bine pătrunjelul și îl tocăm.
  • Curățăm 2 căței de usturoi și îi pisăm.
  • După ce cartoful s-a fiert, îl curățăm de coajă și îl dăm prin răzătoare.
  • Texturatul din soia se lasă la scurs pentru a se elimina surplusul de apă.
  • Într-un bol mai mare punem toate ingredientele de mai sus, adăugând pesmetul auriu, sare și piper, după gust.
  • Amestecăm bine ingredientele până se întrepătrund.
  • Se pune uleiul la încins pentru câteva minute, la foc mediu, pe urmă punem chiftelele.
  • Chiftelele se lasă la prăjit aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
  • Chifteluțele sunt gata de servit.
    Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *