Despre

Cine suntem noi?

Ecolivery este un magazin online mai sustenabil, care face livrări în Cluj-Napoca. Pentru început vom avea produse alimentare, dar ne dorim să introducem și produse de igienă și curățenie.

Ce facem diferit?

Am realizat conceptul de magazin zero waste în mediul online, îmbinând sustenabilitatea cu comoditatea. În timpul livrărilor și cumpărăturilor, de cele mai multe ori se folosesc multe ambalaje și de obicei acestea vor fi utilizate o singură dată, un procent mare fiind nereciclabile, iar dacă sunt reciclabile, foarte puțini o fac sau nu există un sistem de reciclare funcțional, respectiv o foarte mică parte din acestea ajung să fie reciclate. De asemenea, încercăm să avem o ofertă cât mai de produse Bio și din România, dar să oferim și prețuri accesibile pentru toată lumea.

Ambalaje returnabile

125---188
171---

Am introdus în magazinul nostru un sistem de ambalaje reutilizabile. La procurarea produselor se percepe o taxă de depozit, care se întoarce atunci când cumpărătorul returnează ambalajele.

Ambalajele folosite de noi: borcane din sticlă. Avem grijă ca mereu să sterilizăm recipientele pentru a înlătura oricare sursă de contaminare.