Biscuiți cu mere și scorțișoară

Distribuie:

Biscuiți cu mere și scorțișoară

Rețeta de Ecolivery
Porții

4

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

30

minutes

Merele și scorțișoara sunt combinația perfectă pentru un desert de toamnă. Am pregătit niște biscuiți delicioși vegani, fără zahăr, făină și ulei. Sunt perfecți pentru micul dejun, fiind plini de fibre și nutrienți, dar și ca desert.

Ingrediente

  • 140g fulgi de ovăz fini

  • 60g tahini (pastă de susan)

  • 2 mere medii rase

  • 1-2 linguri sirop de agave

  • 1/2 lunguriță sare

  • 1 linguriță scorțișoară

  • 1/2 linguriță nucșoară

  • 1/4 linguriță bicarbonat

  • 1 linguriță oțet de mere

Mod de preparare

  • Se adaugă toate ingredientele și merele rase într-un bol și se amestecă până la omogenizare.
  • Se formează biscuiții în forma dorită și se pun pe tavă.
  • Punem biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30-40 minute. A se verifica treptat, să nu se ardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *