Cum funcționăm?

Taxa de garanție pentru recipiente

Pentru fiecare recipient percepem o taxă de 2 lei (excepție sticlele pentru lichide(ulei, oțet etc.) de 1l, fiind 4 lei) . Această taxă este de garanție, însemnând că suma achitată, poate fi rambursată la returnarea recipientelor.

Returnarea și reutilizarea recipientelor

Recipientele pot fi returnate la o următoare comandă. Atunci va fi rambursată și taxa de garanție pentru comanda/comenzile precedente.

Cum indicăm că vrem să returnăm recipiente înainte de a plasa o comandă?

Pentru a primi banii înapoi pentru garanție de la recipientele din comenzile anterioare, trebuie să indicați în spațiul cuponului de reducere numărul recipientelor, pe care doriți să îl returnați.

De exemplu: Vreau să returnez 15 borcane din comanda anterioară. În spațiul pentru cuponul de reducere tastez ”returnez15”. Acest mecanism funcționează ca multiplu de 2, respectiv pentru sticlele pentru lichide(ulei, oțet etc.) de 1l, care au o taxă de garanție de 4 lei, veți calcula ca fiind 2 recipiente.

Acest mecanism funcționează ca multiplu de 2, respectiv pentru sticlele pentru lichide(ulei, oțet etc.) de 1l, care au o taxă de garanție de 4 lei, veți calcula ca fiind 2 recipiente, iar pentru borcanele pentru spaghete, care au o taxă de 16 lei, vom calcula ca fiind 8 recipiente.