Cum funcționăm?

Taxa de garanție pentru recipiente

Pentru fiecare recipient percem o taxă de 2 lei (excepție sticlele de 1l, fiind 4 lei) . Această taxă este de garanție, însemnând că suma achitată, poate fi rambursată la returnarea recipientelor.

Returnarea și reutilizarea recipientelor

Recipientele pot fi returnate la o următoare comandă. Atunci va fi rambursată și taxa de garanție pentru comanda/comenzile precedente.

Cum indicăm că vrem să returnăm recipiente înainte de a plasa o comandă?

Pentru a primi banii înapoi pentru garanție de la recipientele din comenzile anterioare, trebuie să indicați în spațiul cuponului de reducere numărul recipientelor, pe care doriți să îl returnați.

De exemplu: Vreau să returnez 15 borcane din comanda anterioară. În spațiul pentru cuponul de reducere tastez ”returnez15”. Acest mecanism funcționează ca multiplu de 2, respectiv pentru sticlele de 1l, care au o taxă de garanție de 4 lei, veți calcula ca fiind 2 recipiente.

Acest mecanism funcționează ca multiplu de 2, respectiv pentru sticlele de 1l, care au o taxă de garanție de 4 lei, veți calcula ca fiind 2 recipiente, iar pentru borcanele pentru spaghete, care au o taxă de 16 lei, vom calcula ca fiind 8 recipiente.